Impressum

 

Tarjoaja:

Fa. Gepotex
Gerhard Popp
Ziegelhüttenweg 3
D-91448 Emskirchen

Puh: +49 (0) 9104-823061
Faksi:+49 (0) 9104-823062

Vat-Id Nro.: DE 219397098

sähköposti: gepotex@aol.com

Kaikki oikeudet pidetään. Nettisivustolla käytetyt kuvat, grafiikat, tiedostot, tekstit jne. ovat tekijäoikeuslain ja muiden lakien alla jotka suojaavat henkistä omaisuutta. Niiden eteenpäin antaminen, muuttaminen, kaupallinen käyttö tai niiden käyttö muilla nettisivuilla tai meedioissa ei ole sallittu.
Vihje Teledienstgesetzin (telepalvelulaki) mukaan: Kolmannen osapuolen nettisivuista, jolle tarjoaja ohjaa niin kutsutuilla linkeillä, kukin tarjoaja kantaa vastuun. Tarjoaja ei ole sellaisista kolmannen osapuolen nettisivuista vastuussa. Sen lisäksi tarjoajan nettisivu voidaan ilmaan hänen tietämystään linkittää toisilta nettisivuilta. Tarjoaja ei ole kanna vastuuta kolmannen osapuolen nettisivun tarjoajan esityksistä, sisällöstä eikä yhteyksistä puolueisiin. Vieraasta sisällöstä ( ts. myös lainvastainen tai rangaistava sisältö) tarjoaja on vastuussa vain silloin, kun hän on siitä tietoinen ja sen käytön estäminen on hänelle teknisesti mahdollista ja kohtuullista.
Tarjoaja ei kuitenkaan Teledienstgesetzin (telepalvelulain) mukaan ole velvollinen jatkuvasti  tarkistamaan vierasta sisältöä.
Impressum §6 Teledienstgesetz (telepalvelulain) mukaan

 

aniblack02_back.gif

  Takaisin alkusivulle