Meidän ehdoton Highligth

 

Kyocera KT-300-HIP SASHIMI veitsi

Kokonaispituus: 35 cm

Tämä veitsi valmistetaan Japanissa suurimaksi osaksi käsin alansa mestareilta. Täydellä 20 cm:llä tämä on pisin talousveitsi maailmassa keraamisella terällä. Korkealaatuinen Zirkoonia-high-tech-keramiikka valmistetaan ainutlaatuisella menetelmällä joka Kyocera on kehittänyt ja patentoinut. Perusprosessi on nimetty HIP (Hot Isostatic Pressing) ja valmistuspaine on 20.000 tonnia neliömetriä kohti (normaali zirkonia-keramiikka valmistetaan noin 300 tonnin paineella neliömetriä kohti). Siitä seuraa erittäin korkea materiaalitiiviys ja sen mukana terän vielä parempi leikkausvoima. Tupla sintrauksen takia terä on sen lisäksi kestävämpi normaali Zirkoonia-keramiikka terään verrattuna.

Terää kiillotetaan peilikirkkaaksi yhdeltä sivulta ja on vanhan Japanilaisen tradition mukaan myös teroitettu vain yhdeltä puolelta. Sen takia Kyocra KT-300 HIP on veitsi Japanilaisen keittotaidon tuntijoille ja ammattilaisille. Tämä terämuoto sekä yksipuolinen teroitus on vuosisatojen aikana puolustanut paikkaansa Sashimin ja muiden kalaruokien valmistuksessa.

Kahva on valmistettu korkealuokkaisesta pakka-puuusta Makassar-kuvioinnilla ja aidoilla niiteillä. Pakka-puu soveltuu erikoisen hyvin käytettäviksi kotitaloussovelluksissa, koska huokoset ovat suljettuja ja näin ollen varmistetaan täydellinen hygienia myös monien vuosien käytön jälkeen

 

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen keramiikkaveitsi

Tuotenumero: 900 

Toimitetaan hienossa puurasiassa jolla on yksilöllinen teakpinta.

Hinta: 900 € sis. 16%Lvv ja lähetyskulut

 

anigray05_next.gif Tilaa

 

.

 

 

aniblack02_back.gif

  Takaisin alkusivulle