Sopimusehtoja

 

Päivitetty: 01.04.2005

Nämä ovat yleiset sopimus ehdot (jatkossa "YSE") firmalle:

Fa. Gepotex
Gerhard Popp
www.keramiikkaveitsi.com
Ziegelhüttenweg 3
91448 Emskirchen
Saksa

Puh.: +49 (0) 9104 823061
Fax: +49  (0) 9104 823062
Sähköposti: gepotex@aol.com
Lvv Id.: DE 219397098

Herra Gerhard Popp (jatkossa "myyjä") tarjoaa myytäväksi nettishopissa "www.keramiikkaveitsi.com" sekä yksityishenkilöille että yrityksille, keramiikkaveitsiä, keramiikkahöyliä, keramiikkakuorijoita, keramiikkaraastimia sekä keramiikkateroittimia. Tähän asti solmituille sopimuksille tämä YSE on voimassa.

§ 1. Yleiset ehdot ja vaikutusalue

(1) Asiakas on YSE mukaan sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. YSE mukaan yritys on jokainen luonnollinen tai juristinen henkilö tai yhdistys henkilöistä, joka harjoittaa liiketoiminta tai vapaata ammattia ja jonka kanssa solmitaan liikesuhde.
(2) YSE pätee liikesuhteen kaikkiin osiin asiakkaan ja myyjän välillä. Ne ovat yritysten kohdalla voimassa myös tulevien liiketapahtumien kohdalla, vaikka siitä ei ole nimenomaisesti sovittukaan. Ohjenuorana on se versio joka oli voimassa kun sopimusta solmittiin.
(3) Liike-ehtoja jotka poikkeavat, ovat ristiriidassa, tai täsmentävät YSE eivät ole osaa sopimusta, vaikka ne ovatkin tiedossa, paitsi siinä tapauksessa että niiden voimassaolosta on kirjallisesti sovittu.

§ 2. Sopimuksen solmiminen nettishopissa

(1) Kaikki tarjoukset jäävät vapaaksi. Varsinkin tuotekuvauksissa ilmoitetut painot ja mitat, piirustukset, selitykset, ja kuvat ovat alalle tyypillisesti lähiarvoja eivätkä sen takia, niin kuin eivät myös ilmoitetut toimitusajat ole sitovia. Siten nettishopissa esillä olevat tuotteet ja palvelut eivät ole sitovia tarjouksia, kyseessä on pyyntö asiakkaalle, tekemään meille sitovan tarjouksen.
(2)Tilauksella asiakas esittää sopimustarjouksensa sitovasti.
(3) Myyjä on oikeutettu, hyväksymään asiakkaan sopimustarjous 8 työpäivän sisällä sen vastaanottamisesta. Hyväksymistä ilmoitetaan joko nimenomaisella ilmoituksella tai tuotteen toimituksella.
(4) Myyjä on oikeutettu rajoittamaan tilausta määrään jota katsotaan normaaliksi yksityiskäytössä. Sen lisäksi pidetään oikeus muuttaa tuotetta teknisesti tai esim. sen muotoa, väriä tai/ja painoa, kuitenkin kohtuuden rajoissa asiakkaan kannalta.
(5) Myyjä ei vastaa hankintaongelmista. Myyntisopimus solmitaan sen takia rajoituksella että jos oma toimitus alihankkijalta on väärä tai puuttuu, sopimusta täytetään vain osittain tai ei ollenkaan. Myyjää ei voida pitää vastuussa huolimattomuudesta tai suunnitellusta petoksesta. Mikäli suoritusta ei voida tai sitä voidaan vain ostoittain täyttää myyjä ilmoittaa siitä asiakkaalle viipymättä; maksettu kauppahinta palautetaan perutustapauksissa myös viipymättä asiakkaalle.